Zoekmachine optimalisatie voor MKB

Wil je meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie (SEO)? Onze SEO specialist optimaliseert jouw website om de online vindbaarheid te verbeteren. Hierdoor behaal je hogere posities in zoekmachines zoals Google voor zoekwoorden die jouw potentiële klant echt gebruikt. Zo realiseren we meer leads en / of conversie om jouw bedrijf online te laten groeien.

Wil je weten welke kansen er voor jouw website liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie voor mkb? Vraag direct een gratis SEO analyse aan.

Waarom een SEO analyse

  • Gratis SEO analyse t.w.v. €295,-
  • Uitgevoerd door een SEO-specialist en dus geen geautomatiseerd rapport
  • Krijg inzicht in verbetering in: Techniek, on-page, off-page en content
  • Meten is weten, verhoog je online conversie door verbeteringen door te voeren.

Gratis SEO analyse

Krijg inzicht in de mogelijkheden van SEO voor jouw organisatie

Waarom is SEO belangrijk?

Meer dan 50% van de website bezoeken zijn afkomstig uit organische zoekresultaten (SEO) en 40% van het totaal aantal website verkopen komt tot stand uit verkeer afkomstig van organische zoekmachine verkeer. Het aantal klikken op een organisch zoekresultaat ligt hoger dan het aantal klikken op advertenties. Een hoge zoekmachine ranking op zoekwoorden waar jouw klanten op zoeken genereert dus meer website bezoekers en deze klikken afkomstig uit de zoekmachines zijn ook nog eens gratis!

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waar bestaat SEO uit?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waarom is het inzetten van zoekmachine optimalisatie belangrijk?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze werkwijze

Analyse

Allereerst willen wij de huidige situatie in kaart brengen. We kijken naar jouw website en hoe de markt in elkaar zit, zodat wij een goed beeld creëren voor kansen. De analyse is ook ons nulpunt.

Zoekwoordenonderzoek

Zodra wij bekend zijn met de markt waarin jouw website opereert, gaan wij aan de slag met het onderzoeken van zoekwoorden welke populair zijn. Wij kijken naar de zoektermen waar al gescoord op wordt, maar ook naar nieuwe kansen.

Technische SEO

Als eerste stap in de uitvoering gaan wij aan de slag met het verwerken van technische fouten op de website. De techniek is immers de basis van jouw website!

On-page SEO

Aan de hand van het zoekwooordenonderzoek bepalen we de meest geschikte zoekwoorden voor jouw bedrijf. Hiervoor optimaliseren we de huidige pagina’s of maken we nieuwe!

Linkbuilding

Direct na bij de start gaan we ook aan de slag met linkbuilding. We creëren een relevant en kwalitatief sterk backlink profiel om de waarde van het domein te vergroten!

Waarom zoekmachine optimalisatie door Visual District?

Visual District hanteert een data-gedreven aanpak. Wij focussen ons enkel op digital marketing aspecten waar wij gespecialiseerd in zijn. Door continue uitgebreide trainingen te volgen en te werken met de meest actuele technologie en tools ondersteunen wij onze klanten om maximale conversie te behalen.

Wij focussen ons op het MKB-segment, omdat veel bedrijven wel de voordelen willen, maar niet de kennis van een online marketingafdeling in-house hebben. Wil je weten welke kansen er voor jouw website liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie? Vraag direct een gratis SEO analyse aan.

Gratis SEO analyse

Krijg inzicht in de mogelijkheden van SEO voor jouw organisatie