Webhosting snel geregeld

Zonder hosting geen website. Een stabiele host van uw website is misschien wel het belangrijkste van uw gehele website. De website is namelijk afhankelijk van de capaciteit dat een webhost maximaal kan bieden. Websites worden tegenwoordig steeds groter, uitgebreider en zwaarder. Doordat veel hosting providers “shared hosting” aanbieden is de kans groot dat uw website niet de maximale prestaties kan behalen. Dit komt doordat er meerdere websites, soms tot wel duizenden domeinen, per host actief zijn. Visual District biedt shared hosting aan tot een maximale grote van 100 domeinen. Elk domein heeft recht op een individuele capaciteit waar u altijd recht op hebt en daardoor verbeteren de prestaties van uw website en ook de gebruikservaring van uw website. Mocht blijken dat uw website extra ruimte nodig heeft door bijvoorbeeld piek momenten, dan kunnen wij door de snelle en directe service dit meteen verhogen, zodat uw website ten alle tijden optimaal blijft presteren.

Wil je weten welke kansen er voor jouw onderneming liggen op het gebied van online marketing? Vraag direct een gratis digitale marketing scan aan.

Waarom een Online Marketing analyse

Gratis Online Marketing Analyse

Wat is website hosting

Hosting is wat een webhost aan online ruimte beschikbaar stelt aan zijn klanten. Deze ruimte kan je gebruiken om een website of andere bestanden via het internet bereikbaar te maken. Iedere website is verschillend op het gebied van vormgeving, grootte, technische eisen en het aantal bezoekers. Met webhosting huur je eigenlijk een stukje webruimte op een server die in een datacenter staat. Op deze server staan dan de bestanden die samen jouw website of applicatie vormen. Wanneer je van plan bent een website te bouwen, is “webhosting” vergelijken waarschijnlijk één van de eerste stappen die je zet. Je hebt webhosting nodig als je een website of webshop wilt maken. Met webhosting zorg je ervoor dat je website altijd blijft werken zichtbaar is voor je websitebezoekers.

Wat je van ons krijgt

Wat wij aanbieden

Snelheid

Een snelle website draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in zoekmachines. Daarom is het webhostingpakket van Visual District standaard snel. Zo heeft u een voorsprong op uw concurrent en blijven bezoekers langer op uw website en bekijken zij meer pagina’s.

Bescherming

Een veilige website heeft een slotje naast de URL. Dit is een zogenoemde SSL. Wij vinden het belangrijk dat uw website beschermt is en uw bezoekers veilig gebruik kunnen maken maken van de website. Wij versleutelen uw DNS met een wildcard SSL en daarmee zijn al uw domeinen en subdomeinen versleuteld met een SSL certificaat.

Compleet

Maak je domeinregistratie compleet met ons webhostingpakket. Je kunt zelf je CMS beheren, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. Uw website staat hoe dan ook snel online. Het webhostingpakket is inclusief mail en je kunt onbeperkt e-mailadressen aanmaken op je domeinnaam.

Domein registratie

Wij kunnen jouw gewenste domeinnaam(namen) registreren, indien deze nog beschikbaar zijn. De registratie is voor minimaal 1 jaar en de kosten bedrag €5,- per domein per jaar inclusief btw.

Visual District