Logo van Visual District

De basis voor online zichtbaarheid.

SEO Techniek - Zoekmachine Optimalisatie

Technische SEO is de basis van een succesvolle strategie. Een site met slechte technische normen zal nooit zijn volledige potentieel bereiken, zelfs als het een sterke inhoud en hoge autoriteit heeft. Visual District helpt graag bij de technische optimalisatie van de website.

Online zichtbaar
worden?

SEO Diensten

Waarom is Technisch SEO belangrijk?

Het zoekmachine optimalisatie proces heeft drie pijlers: inhoud, autoriteit en techniek. De laatste pijler wordt regelmatig verwaarloosd of zelfs vergeten door bedrijven die geen technische kennis van SEO hebben, als gevolg daarvan komt het laag op hun prioriteitenlijst te staan. Terwijl het geheim van een succesvolle website hem juist zit in de technologie. Een sterke technische basis zal uw site helpen hoger te scoren in zoekmachines, wat meer organische bezoekers betekent en meestal ook meer verkoop! Het tegenovergestelde geldt ook, een slechte technologische basis kan een negatief effect hebben op hoe goed mensen u online vinden als ze op zoek zijn naar producten of diensten zoals de uwe.

SEO Techniek vs. De zoekmachine

De populairste manier om tegenwoordig iets op het internet te vinden is met behulp van een zoekmachine. De robots van een zoekmachine struinen al onze webpagina’s af en brengen u alles waarvan zij denken dat het nuttig zal zijn voor wat er op dat moment op het internet te vinden is! We willen allemaal hoger scoren in zoekmachines, maar wist u hoe belangrijk het is dat uw site geen blokkades of lage snelheidsverbindingen heeft? Dit kan problemen veroorzaken voor de crawler en verhinderen dat ze toegang krijgen tot de informatie op de pagina’s. Om dit probleem te voorkomen kunt u SEO technische optimalisaties gebruiken zodat u de website niet alleen voor de gebruiker optimaliseert, maar ook voor de crawlers.

 1. Indexeerbaarheid
 2. Website Structuur
 3. Laadsnelheid
 4. Mobielvriendelijkheid
 5. Structured data/ Schema

Wat optimaliseren wij met technisch SEO?

Technische SEO is een onderdeel dat constant in ontwikkeling is. Visual District blijft altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Technisch SEO, zodat we advies kunnen geven over een of meer van de onderstaande aspecten:
1. Indexeerbaarheid
Zoekmachine optimalisatie is de sleutel tot succes bij de meeste zoekmachines. Dit omvat het creëren van XML-sitemaps die het gemakkelijker zal maken voor Google bots (die inhoud indexeren) om uw website te vinden, evenals het opzetten van meertalige sites met Canonical tags of robots txt-bestanden.
2. Website structuur
U kunt uw site optimaliseren om hoger te scoren bij zoekmachines door ervoor te zorgen dat zowel de URL-structuur als de interne linkstructuren geoptimaliseerd zijn.
3. Laadsnelheid
Optimaliseer uw website om sneller te laden met onze snelle optimalisaties.
4. Mobielvriendelijkheid
Maak uw site toegankelijker op een mobiel apparaat.
5. Structured data/ Schema
Begrijpen hoe u uw gegevens kunt taggen voor zoekmachines is essentieel als u betere resultaten wilt wanneer iemand zoekt op een populair onderwerp. Tags kunnen inhoud tonen die zonder deze tags niet gemakkelijk te vinden is, en het helpt de machine te begrijpen waar mensen specifiek naar op zoek zijn door bepaalde woorden of zinnen in hun zoekopdrachten te gebruiken, wat betekent dat ze relevantere antwoorden zullen geven!

Technische SEO Analyse uitvoeren

Een Technische SEO Analyse bij Visual District is een ideale manier om de zichtbaarheid van uw website online te vergroten. Wij voeren een constante optimalisatie uit en houden u daarbij op de hoogte d.m.v. rapportage en een maandelijkse (online) bespreking. Daarnaast heeft het de volgende voordelen:

 • Een prettige en vlotte samenwerking
 • Een gestructureerd plan en strategie
 • Ontzorging op veel vlakken. Wij willen graag overal bij helpen waar dat in kan!
 • Geen groot team, maar een persoonlijke communicatie
 • Constante anticipatie op nieuwe ontwikkelingen
 • Volledig transparant: Onduidelijk of vragen waar wij meebuig zijn? U heeft altijd inzage in de werkzaamheden en de resultaten. 

Overtuigd dat u aan de slag moet gaan met Technisch SEO en u hierin geadviseerd en/of hulp nodig heeft? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Visual District