DIT IS VISUAL DISTRICT

Visual District bestaat sinds begin 2019 en heeft als doel mkb ondernemers te helpen groeien via digital marketing. Hierbij ligt de focus op  het verbeteren van de leads naar de website door middel van zichtbaarheid in zoekmachines en de optimalisatie van conversie bijvoorbeeld door een verbetering in webdesign.  Online marketing een breed begrip wat veel verschillende disciplines omvat. Visual District is actief van strategie bepaling tot uitvoer en focust op zoekmachine optimalisatie (SEO), webdesign, Adwords campagnes (SEA) en Social Media Advertising.

Waar komt de naam Visual District vandaan?

De naam Visual District is ontstaan uit een brede interesse in visuele aspecten. Het vertalen van de klant behoefte naar een visueel resultaat. Dit kan een bepaald ontwerp zijn voor een website, maar ook verzorgt Visual District de content creatie voor social media campagnes. Visual District kan het beste samengevat worden als de plek waar mee gedacht wordt voor de digitale campagnes en er hierdoor minder schakels in de marketingcampagne nodig zijn. Zie ons als een one stop shop, hieruit is de naam Visual District ontstaan.

Waarom een Digitale analyse

Voor wie is Visual District?

Ondernemers zijn druk en vaak het liefst met alles tegelijkertijd. Dit gaat ten koste van het eind resultaat. Visual District ondersteund de ondernemer die wilt groeien door de digitale marketing over te nemen. Hierdoor kun jij als ondernemer focussen op andere aspecten van het ondernemen! Visual District werkt graag met ondernemers samen vanwege de passie waarin zij actief zijn. Dat geeft ons energie! Visual District helpt de startende ondernemer, maar ook de ondernemer die klaar is voor de next step en hier een digitale groei voor nodig heeft.

4 redenen waarom samen werken met ons een goed idee is!

Visual District