Drone mogelijkheden

Drone oplossingen voor zakelijk of particulier

Als je op zoek bent naar een gecertificeerde drone piloot ben je hier op het juiste adres. Visual District biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van drones. Voor zowel de zakelijke klanten als voor de particuliere klanten. Visual District is onder andere gespecialiseerd in workshops, drone videografie, drone fotografie en drone bezorging. Visual District biedt enkel deze vier categorieën aan om de kwaliteit hoog te houden. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Drone Workshop

Visual District verzorgt Drone Workshops voor de zakelijke en particulier klant. Bij ons kun je vooral terecht als u ervaring op wilt doen rond het vliegen met drones en de workshops worden enkel gegeven door gecertificeerde drone piloten, zodat je de zekerheid hebt van enthousiaste, maar vooral gespecialiseerde begeleiders. Een drone workshop is de ideale manier om een evenement tot een geslaagd succes te maken of om de vliegvaardigheden te verbeteren. Uitmuntend geschikt dus voor een netwerkborrel, bedrijfsevenement of als behendigheid training. Kortom alles is mogelijk en wij begeleiden je hier natuurlijk volledig in! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Drone Fotografie

Ontdek nieuwe perspectieven doormiddel van Drone Fotografie. Van een groepsfoto bij een bruiloft tot aan het fotograferen van een object op een beperkte locatie. Drone foto's zijn voor een groot deel gemeengoed, maar toch blijft het spectaculaire resultaten geven. De fotograaf/ drone piloot is daar natuurlijk een bepalende factor in. Bij Visual District kun je kwaliteit verwachten, binnen de drone wet- en regelgeving gaat onze gecertificeerde drone piloot graag met en voor jouw opdracht aan de slag. Bekijk welke optie bij jou past!

Drone Videografie

Onze drone piloten zijn gecertificeerd en dankzij de certificering is het mogelijk om commercieel gebruik te maken van de drone voor jouw project. Wij hebben ruimschoots ervaring op het gebied van foto en video met drones. In 2016 heeft drone piloot Ricardo Tavenier zelfs volgens het Nederlandse publiek de mooiste drone foto van Nederland gemaakt! Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op zodat we samen kijken of we het idee binnen de geldende drone wet- en regelgeving kunnen realiseren.

Drone Bezorging

Visual District kan een exclusieve manier om je evenement te openen verzorgen. Regelmatig zijn wij aanwezig om een envelop, microfoon of zelfs ringen voor een bruiloft aan te vliegen! Staat het evenement in het teken van nieuwe technieken en ontwikkelingen en opzoek naar de manier om het evenement onvergetelijk te maken? Dan is het bezorgen/ aan laten vliegen met een drone de ideale manier. Alles wordt van te voren besproken en het "pakketje" moet onder de drone bevestigd kunnen worden en moet mogelijk zijn met het gewicht. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Neem gerust contact met ons op, wij staan altijd klaar om de mogelijkheden met je te bespreken.

×