Case: De Zeilerij

#SEO #Technisch #LokalSEO

Begin 2020 kwam De Zeilerij bij Visual District voor advies van de zoekmachine optimalisatie. Ze wilde graag dat een advies over de verbetering om meer bezoekers te trekken naar de website. 

De Klant

De Zeilerij is een zeilmakerij gevestigd in de Zaanstreek. De Zeilerij bied diverse reparatie diensten aan van reparatie van jachtzeilen tot aan rotsreparatie van uw voortent. Sinds eind 2020 is de Zeilerij verhuist en hebben zij de beschikking om op eigen locatie meerdere boten binnen te stallen, zodat het gehele jaar reparatie binnen uitgevoerd kunnen worden. 

Online Marketing bureau voor Zoekmachine optimalisatie (SEO), webdesign, Zoekmachine Adverteren (SEA) voor MKB

De Uitdaging

  • De website technisch verbeteren
  • Een duidelijke site structuur voor een optimale user experience
  • Keyword targeting door juiste content

De uitdaging voor de website lag vooral op het verbeteren van de technische aspecten en de focus op lokale vindbaarheid op belangrijke zoektermen. Daarnaast lag de focus ook op het verbeteren van de on-page seo en het verhogen van de domein en pagina autoriteit.

Onze aanpak

Visual District is begonnen met het uitvoeren van een site audit, hierin kwam al snel naar voren dat de website zeer ernstige problemen had op technisch gebied welke tevens ervoor zorgde dat de website niet geaccepteerd werd voor het uitvoeren van Google Advertenties. De website scoorde niet goed op belangrijke zoektermen, door het ontbreken van de juiste content. Wij hebben de site technisch verbeterd, dankzij de audit konden wij gericht te werk gaan en direct de punten oppakken welke de hoogste prioriteit hadden. De afbeeldingen werden voorzien van de juiste SEO informatie gericht op lokale SEO. De site structuur hebben wij zo aangepast dat elke pagina linkt naar een relevante subpagina en is er een backlink profiel aangemaakt om de autoriteit van de website te verhogen. Dit is een continu proces geweest van januari 2021 tot mei 2021. 

Onze oplossing

Dankzij onze online marketing werkzaamheden en de strategie welke gehanteerd is voor deze aanpak hebben we voor De Zeilerij een succesvol resultaat kunnen behalen. Ook hebben wij het contact met Google op ons genomen om ervoor te zorgen dat de penalty op het Google Adwords account opgeheven werd, dankzij de verbetering van code in de website. Bekijk hiernaast de resultaten waar wij trots op zijn!

Jouw mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jou website of webshop te bespreken!

Resultaten

Dankzij onze werkzaamheden hebben we een mooi resultaat kunnen behalen voor De Zeilerij. De belangrijkste verbetering vinden wij de verbetering van de website veiligheid met een opheffing van de Google Adwords Penalty als resultaat en de stijging van het aantal organische bezoekers. 

Visual District